Мене цікавить порада щодо студії архітектури та дизайну, яка спеціалізується на створенні заміських будинків. Бажано, щоб студія мала досвід у роботі з ландшафтним дизайном та могла гармонійно вписати будівлю в природне середовище.
Порекомендуйте топову студію архітектури та дизайну
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-27 11:21:07
Я мала можливість співпрацювати з багатьма архітектурними студіями, але Makhno Studio https://makhnostudio.com/uk/studio/ однозначно виділяється серед усіх. Їхній підхід до проєктування – це щось неймовірне. Вони пропонують не просто красивий інтер’єр, а створюють простір з душею, де кожен елемент має сенс. Використання автентичних технік та природних матеріалів не лише підкреслює екологічність, а й додає особливого шарму проєктам. Makhno Studio займається не тільки архітектурою й дизайном інтер’єру, але й створює унікальну кераміку. Це дозволяє реалізувати комплексний підхід, де все від стін до дрібних деталей відповідає загальній концепції. Я дуже задоволена, що звернулася саме сюди, і впевнена, що моє житло буде надихати не лише мене, а й майбутні покоління.